Du er ikke logget ind

Jeg har allerede en profil.

Log ind

Det er første gang jeg logger ind.

Opret bruger

Startdato
13. marts 2019

Slutdato
12. marts 2020

8 af 500 støtter
Skjult bruger
Gratis psykologhjælp til alle
Skjult bruger for 8 måneder siden

Et stigende antal borgere lider af psykiske problemer, alt lige fra problemer derhjemme, venner, kærester, faglige problemer osv., til angst, stress, depression og selvmordstanker. De har ikke nogen, som de kan dele det med, og derfor går mange rundt med problemerne helt alene.

I mange tilfælde idag, koster det penge, (nogle gange i dyre domme), at få psykologhjælp. Mange har ikke råd, og vælger det derfor fra. Det burde være en helt naturlig hjælp at få i sundhedsvæsenet, og jeg synes det er på grænsen til umenneskeligt, at bruge fx 33 milliarder kroner om året, (eller mere), på at behandle Diabetes 2. Folk som har spist sig så fede, at de skal have medicin resten af livet, selvom de fleste sagtens kan kureres blot ved livstilsændringer.

Psykiske problemer er et levevilkår for alle mennesker. I modsætning til rygning, overvægt osv. så er psykiske problemer ikke selvforskyldt. Jeg synes i langt højere grad, at sundhedsystemet skulle fokusere på psykiske problemer, istedet for behandling af de fysiske, som næsten alle kan forebygges istedet.

Så stem for, og lad os generobre førstepladsen som verdens lykkeligste land.