Spring til hovedindhold

Du er ikke logget ind

Jeg har allerede en profil.

Log ind

Det er første gang jeg logger ind.

Opret bruger

Startdato
5. januar 2019

Slutdato
5. januar 2020

144 af 500 støtter
Slettet bruger
Kunstgræsbane i Hvidovre IF
Slettet bruger for mere end 3 år siden

På græsarealet bag tennishallen, mellem bane 2 ved idrætsvej og bane 3 og 4 ud mod Hvidovrevej vil der kunne oprettes en 5-mands kunstbane (som er 40x30m).

Behov:
I Hvidovre IF er motto'et "En del af noget stort". Mere passende ville måske være "En del af noget FOR stort". Da en del af målsætningen i klubben er at hver enkelt årgang skal bestå af over 50 spillere, giver det helt naturligt et pladsproblem, når så mange skal på græs om sommeren. Endnu værre er det så i vinterhalvåret, hvor de yngste årgange træner i 2 gymnastiksale og på en "multibane" på Risbjerg skolen, samt på noget kunstgræs, sat op til lejligheden, på tennisbanen ved stadion. For at kunne give børnene optimale træningsforhold, giver det i min optik kun plads til 40 spillere. (der er pt 60 medlemmer på HIF u9 drenge).

Fordele:
De yngste i klubben, som nu træner et par km væk fra stadion, kommer tættere på klubben og får nemmere ved at identificere sig med HIF. I øjeblikket er man faktisk 13år inden man træder rigtigt ind på klubbens område.

Vi kan tilbyde børnene de faciliteter de fortjener og betaler for.
HIF er klart den dyreste fodboldklub i Hvidovre kommune, blandt andet fordi vi kan tilbyde de frivillige trænere at de kan dygtiggøre sig gennem trænerkurser og der igennem give børnene de rigtige værktøjer til at blive dygtige fodboldspillere.

Vi vil kunne samle en større del af spillerne på de forskellige årgange og derved styrke sammenholdet og kammeratskabet blandt medlemmerne.

Vi kan give unge i kommunen et socialt samlingssted, hvor de vil kunne tage hen og træne, lege og møde venner.

Opførelsen af en kunstbane, vil helt sikkert være med til at vedholde medlemmerne i HIF. Jeg kan i hvert fald ved selvsyn konstatere at spillelysten daler hos mine drenge når vi står som "sild i en tønde" på en tennisbane og lyset slukker en time inde i træningen, for så først at kunne tændes 5 minutter senere.

Titlerne som "årets breddeklub og årets børneklub 2012" er i stor fare for hurtigt at gå i glemmebogen.

Et realistisk bud på et budget for opførelsen af en sådan bane, er 1 million kroner.