Spring til hovedindhold

Du er ikke logget ind

Jeg har allerede en profil.

Log ind

Det er første gang jeg logger ind.

Opret bruger

Startdato
12. juli 2021

Slutdato
12. juli 2022

40 af 500 støtter
Skjult bruger
Omdan Hvidovrevej langs hvidovre stadion til et butiksstrøg
Skjult bruger for 12 måneder siden

Vi har grundet byplanlægningen i Hvidovre meget svært ved at tiltrække nyt B2C erhverv. Der er simpelthen meget, meget få lokaler der kan huse f.eks en cafe, en restaurant, en interiørbutik, en bager m.m., og grundet Hvidovres geografi, er der jo ikke rigtigt et naturligt "centrum".

Hvis man inddrog de yderste 30 meter (eller lign) af banerne langs Hvidovrevej og byggede butikslokaler der, ville det næppe gøre en stor forskel for oplevelsen af idrætsanlægget, men det ville gøre en kæmpe forskel for hele Hvidovre, dets beboere og dets evne til at tiltrække nye beboere.

Det ville øge omsætningen og bylivet i et område der ellers er præget af totalt dødvande efter kl 17, det ville gøre området mere lukrativt for nye og nuværende beboere, og også for stadion ville det helt sikkert være en gevinst at have f.eks. en god cafe eller restaurant eller sportsbutik lige om hjørnet. Til inspiration kan man tænke på både Valbylanggade og Sønder Boulevard f.eks., som også var uinspirerende og øde indtil for en 10-15 år siden.

Der er 1000 gode grunde. Mit håb er, at der er en vilje til at gøre den ende af Hvidovrevej til en gade med et lidt mere tidssvarende udtryk. Noget der ikke kun bærer præg af kiosker, brune værtshuse og en halv-utryk stemning efter mørkets frembrud.