Spring til hovedindhold

Du er ikke logget ind

Jeg har allerede en profil.

Log ind

Det er første gang jeg logger ind.

Opret bruger

Startdato
8. august 2021

Slutdato
8. august 2022

3 af 2000 støtter
Skjult bruger
Kulturhus for borgere i Horsens kommune
Skjult bruger for 11 måneder siden

Hvorfor etableres en del af Fængslet ikke som den mening borgers kulturhus. Et område med åbne kreative værksteder, spillested for de små amatørbands, et udstillingslokale for amatørkunstneren etc. Alt skal kunne benyttes af byens borgere, skabe indhold, samvær og kultur i hverdagen for den enkelte. Et sted med fri adgang x antal timer dagligt.
Evt. kan der rekrutteres frivillige til vejledning i værkstederne, der kan afvikles små workshops, købes materialer i begrænset omfang, en lille butik med kunsthåndværk etc.

Vi har i Horsens gennem årerne skabt en flot kultur, der giver genlyd over hele landet, med store flotte arrangementer, koncerter etc. Lige i øjeblikket er en kæmpe arena på tale.
Men vi mangler et miljø for kreative borgere, der kan finde inspiration og samhørighed, og dermed signalere, at Horsens også kan bidrage med kultur for den enkelte på hverdagsplan.

Alt dette er etableret og fungerer i mange andre byer, og på Fængslet har vi alle muligheder for at skabe et spændende miljø.