Spring til hovedindhold

Du er ikke logget ind

Jeg har allerede en profil.

Log ind

Det er første gang jeg logger ind.

Opret bruger

Startdato
29. juni 2020

Slutdato
28. december 2020

2 af 791 støtter
Slettet bruger
Bedre trafiksikkerhed til landdistrikter som skal sikre de bløde trafikanter.
Slettet bruger for næsten 2 år siden
Vedhæftet billede Vedhæftet billede Vedhæftet billede Vedhæftet billede Vedhæftet billede Vedhæftet billede

Bedre trafiksikkerhed til landdistrikter som skal sikre de bløde trafikanter.
Mange borgere i Faxe Kommune I den nordlige del af Haslev samt Terslev benytter Bjerredevej, som pendler vej til motorvejen hver dag. Farthastigheden er trods de utrolig dårlige oversigts forhold 80 km/t. Flere børn bor i området omkring Bjerrede og Ulstrup, de har ingen sikre skoleveje, at benytte. De er derfor tvunget til, at brug lang tid i en skole bus, og bliver begrænset i deres mulighed for fritid efter skolen.
Mange motionister benytter både Bjerredevej, Ulstrup Bygade samt Ulstrupvej. Dette kan ikke ske uden, at trafiksikkerheden er i fare. Vejene er smalle og de kendte bakker på Ulstrupvej gør, at det ikke er muligt, at se hvad der venter om hjørnet. To biler kan med nød og næppe passere hinanden. Trods det er fart hastigheden her også 80 km/t.

Flere bilister bruger Ulstrup Bygade som pendler vej. For at komme mod Bjerredevej og videre på motorvejen. Dette resultere i høj fart, på en strækning hvor oversigtsforholdene er så ringe og vejen utrolig smal.

Dette borgerforslag forslår
- etablering af cykelsti på Bjerredevej fra Terselv til Byvej. Som der er på skuderløsevej.

- kraftignedsættelse af farthastigheden på Ulstrupvej.

- gennemkørsel forbudt på Ulstrup Bygade (da trafikken så fint kan ledes via den del af Ulstrupvej der støder op til Bjerredevej, hvor ingen boliger har officelt indkørsel)

Der kommer narturligvis nogle udgifter, hvis dette forslag bliver realiseret. Der vil jeg så gøre opmærksom på, at mange ønsker at bo nær Køge. Da Køge kommune har formået, at udvikle og udnytte byens potentiale. Samt skabe flere arbejdspladser. Fra Ulstrup/Bjerrede tager det 15 min, at komme til Køge. Samt 5 min til motorvejen (både syd og nord) Med bedre trafiksikkerhed, vil man kunne lokke flere nye borgere til.
Det er Køge der lokker og ikke Haslev.